Medenceburkolás

Vállaljuk kül- és beltéri úszómedencék, jacuzzik, merülő medencék burkolását teljes körű garanciával, kiváló minőségben. A 13 éves szakmai tapasztalatunk megalapozza a professzionalistást. Medencét nem 1-2 évre építünk, ezért fontos, hogy a legjobb alapanyagokat és a szakembert válasszuk. A kivitelezés folyamán nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni elképzelések és az egyedi mintázatok, dekorációk kialakítására. Természetesen meglévő hibák javításátutólagos szivárgás megszüntetését, vízkőtelenítés, rozsdafoltok eltávolítását, fugajavítást, kisebb javítási munkálatot is elvégzünk.

A legfontosabb munkafolyamatok: mederkialakítás, betonvasakat készítés, zsaluzás, vízzáró betonozás, mélyalapozás, ívek és lépcsők végleges kialakítása, esetenként vízzáró vakolatkészítés, kétszeri flexibilis glettelés,  dupla rétegben készített kétkomponensű vízzáró szigetelés készítés, burkolás, sav és lúg álló fugázás. A fázisok pontos betartása és kidolgozása azért fontos, mert nem csak belülről, de kívülről is vízzáró réteget kell kialakítani a talajvíz távoltartása miatt, mert tapasztalataink alapján a legtöbb problémát a későbbikben ez okozhatja.

A kreativitás, a forma- és színvilág határtalan lehetőséget biztosít a hagyományos és exkluzív medencék megjelenéséhez. A családi házak esetében a leggyakrabban használt burkolat az üvegmozaik, amely tartóssága és az általa nyújtott egyedi kialakítások lehetősége miatt igen népszerű. Anyagából adódóan időállósága megfelelő bedolgozás esetén évtizedekben mérhető. A mozaik mellett szintén kedvel választás a porcelánkerámiák és a gress alapanyagú burkoló lapok.

Bármilyen ötletet megvalósítunk, szükség esetén tanácsadással, szakmai tippekkel állunk rendelkezésre.

Árak: 4 500 Ft-9 500 Ft / nm

A pontos ár meghatározása érdekében helyszíni felmérés szükséges, amely díjtalan.
Bekker Zsolt – Mesterburkoló
+36-30-662-7911
info@mesterburkolo.hu