Profi burkoló szolgáltatásai

A burkoló szolgáltatásai

A burkoló munkálatok hosszú távra szólnak, ahhoz, ezért amikor burkoltatunk fontos, hogy profi mesterrel és minőségi anyagokkal dolgozzunk. Szolgáltatásaim széles körűek, a burkoló munkálatok elvégzése csak az egyik terület a sok közül.

Burkoló munkák

profi burkoló munkákA burkoló munkák közül kültéri és beltéri munkálatokat egyaránt vállalok. A kültéri burkolás hideg burkoló anyagokkal történik, ezek ellenállása és tűrőképessége jobban tud alkalmazkodni az időjárás viszontagságaihoz. A kültéri burkolásnak ki kell bírnia a fagyot, az erős napsugárzást, a sok csapadékot. A hideg burkoló anyagokat beltéri burkolásnál is lehet alkalmazni. Sőt egy – két helységbe, mint a fürdőszobába és a konyhába jellemzően ezek a burkoló anyagok valók. Ezekben a helységekben a burkolat folyamatosan intenzív terhelésnek van kitéve, így a hideg burkoló anyagok ideálisabbak. Bármelyik helység burkolását vállalom, amennyiben az általam hozott anyagokkal dolgozhatom a burkolásra öt év garanciát tudok vállalni. Kiemelt ajánlatom, hogy amennyiben a burkolt helységben egyetlen hibát talál a munkadíjat az adott helységre teljes mértékben elengedem. A burkolási munkálatoknál az az elsődleges célunk az ügyfél elégedettsége, nem arra törekszünk, hogy a munka kész legyen, hanem arra, hogy ügyfeleink otthon érezhessék magukat lakásukban, hogy a burkolat hosszú távra szóljon, és minőségileg helyt álljon. A beltéri burkolásnál meleg burkoló anyagok alkalmazása is lehetséges, ezek lágyabb hatású burkoló anyagok. Lerakási technikájukban is különböznek. A hálószobába, nappaliba, gyerekszobába az ilyen jellegű anyagok jobban mutatnak. Mielőtt a burkolási munkálatokba belekezdünk előzetes állapotfelmérést végzünk, ekkor az ügyféllel egyeztetünk az elvárásokról és a technikailag megvalósítható lehetőségekről. Gyakran készítünk laminált parkettát. A burkolási munkálatokat javítási jelleggel is vállaljuk, ha nem szeretné a burkolatot teljes egészében lecserélni, csak egy részét javíttatni, alakíttatni, akkor is állunk rendelkezésére!

A burkolási munkálataink során egyre többször kapunk medence burkolási megbízásokat. Vállaljuk a medencék kültéri és beltéri burkolását, jacuzzik kialakítását. A medence burkolás nagy szakértelmet és magas fokú precizitást igényel. Garanciával vállaljuk a medencék burkolását!

A burkoló gipszkartonos szolgáltatásai

A leggyakrabban alkalmazott belsőépítészeti technika a szárazépítészet. Ezt sokszor alkalmazzák felújításoknál, építkezéseknél. A már meglévő fém vázra rögzítik a gipszkartonból álló szerkezetet. Az eljárás azért is nagyon híres, mert sokkal olcsóbb és könnyebb kivitelezésű, mint a téglafal. Kiépítésénél nincs szükség kötési és száradási időre. A gipszkarton alkalmazási lehetőségei széles körűek, kialakítható válaszfal, álmennyezet, dekorációs elemek, kazettás polcrendszer, íves falak, pultok, látványos mennyezeti megoldások exkluzív világítás technikával. Minden munkálatot előzetes helyszíni felmérések előznek meg, ezek során egyeztetünk az ügyféllel, felmérjük az igényeket és azt, hogy azok az adott terepen milyen mértékben vitelezhetők ki. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, mind a burkoló, mind a gipszkartonos munkálatainknál. Szolgáltatásaink magukban foglalják a tanácsadást, az anyagbeszerzést, anyag házhozszállítását, és a teljes körű kivitelezést. Munkálatainkat igénybe veheti felújításnál és építkezésnél is.

Bármilyen kérdése van, vagy tanácsadásra van szüksége a burkoló munkákkal kapcsolatban hívjon bizalommal!

A hozzászólások le vannak tiltva.